Ontwerp in de breedste zin van het woord,

van de grote schaal van projectontwikkeling tot de kleinere schaal van een interieur ontwerp. Voor particuliere en professionele opdrachtgevers. 

Vertrouwen ligt aan de basis van ieder goed ontwerp. Elke ruwe schets, en iedere frisse ingeving is nodig. Daarin is vertrouwen een essentieel onderdeel. Samen kunnen we orde scheppen in mogelijkheden, esthetische wetten en creativiteit aanwenden om al die ideeën en wensen tot een fraai ontwerp te smeden.

Het werkveld van Vormverbeeld bevind zich dan ook op een breed terrein; ontwerp in de breedste zin van het woord; esthetiek en oorsprong zijn kernbegrippen.

Wij leveren interieuradvies en ontwerp op maat. Van een ruwe visualisering tot een in detail uitgewerkt ontwerp. Logica en ordening als vertrouwde elementen.

Zo realiseren wij ontwerpen waarbij persoonlijke wensen, technische vereisten en materiaaleigenschappen creatief worden samengebracht in een duurzaam ontwerp.

Duurzaam is daarbij geen vrijblijvende modieuze kreet. 

Duurzaamheid begint waar goed wordt geluisterd naar een eerlijk idee. Eerlijke gedachten gevat in een fraai ontwerp zullen zelden vervelen. Eerlijkheid gaat lang mee.

In onze ontwerpen klinken oog voor natuur, beschaving, een waardering voor cultuur en eerlijkheid altijd door.

Daarom hebben wij voorkeur voor duurzame materialen; toegepast met oog voor hun oorspronkelijke eigenschappen en de wijze waarop ze worden gewonnen.

Orde aanbrengen en het streven naar zuiverheid zijn de fundamenten van een ontwerp van Vormverbeeld.

Using Format